Contact - Zami Life Contact - Zami Life

Contact

Zami is een product van Zag B.V.

Zag B.V.
Stationsweg 32
6861 EH Oosterbeek
The Netherlands

BTW nummer : NL853507508B01

KvK-nummer: 59470682

info@zamilife.nl

+31 6 29 511 689 (werkdagen 9 – 17 uur)

Gebruiksvoorwaarden Website

Door deze Website te openen, gebruiken of raadplegen erkent u dat u onze Gebruiksvoorwaarden hebt gelezen en begrijpt, en verklaart u dat u eraan gebonden bent.

Algemene voorwaarden

Op elk aanbod van Zag B.V. en op elke overeenkomst tussen u en Zag B.V. zijn de Algemene Voorwaarden van Zag B.V. van toepassing.

Op grond van de wet heeft u een herroepingsrecht van 14 dagen. U mag zelf kiezen hoe u ons wilt laten weten dat u van de koop af wilt. Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, kunt u het voorbeeldformulier van de ACM gebruiken en aan ons toezenden. Nadat u ons op de hoogte heeft gesteld, heeft u 14 dagen de tijd om het product aan ons terug te sturen. Wij zullen na ontvangst van het product het gehele aankoopbedrag dan terugbetalen, dus ook de door u betaalde kosten. U moet aan ons zelf wel de retourkosten betalen. Zie over het herroepingsrecht verder onze Algemene Voorwaarden.

Privacybeleid

Bescherming van persoonsgegevens is voor ons een belangrijk thema. In onze Privacy Verklaring leest u welke informatie wij in voorkomende gevallen verzamelen, hoe wij met deze gegevens omgaan en aan wie wij deze eventueel ter beschikking stellen.